Alles draait om de juiste mensen….

Koning & Van Zijl accountants bestaat inmiddels meer dan 15 jaar. Niet altijd onder dezelfde naam, maar wel met dezelfde personen. (Berrie) Koning en (Wim) Van Zijl staan samen voor ruim 60 jaar ervaring. Dat merkt u aan de manier waarop zij werken, denken en doen. Daarbij komt de kwaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers. Allen zorgen er voor op de hoogte te blijven van de voortdurende ontwikkelingen in de vakgebieden waarop wij werkzaam zijn.

 

 

……en om de juiste contacten

Wij weten veel, maar kennen ook onze grenzen. Indien specialistische kennis op aanpalende vakgebieden, als bijvoorbeeld fiscaliteit, notariaat en pensioenen, wordt verlangd, kunnen wij een beroep doen op ervaren professionals in ons netwerk. Wij zullen voor u de contacten met de professionals leggen en onderhouden.

 

 

Koning & Van Zijl accountants is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en bij Auxilium adviesgroep (een samenwerkingsverband voor accountantskantoren in het MKB, met een brede dienstverlening voor de aangesloten accountantskantoren op aan de accountancy verwante vakgebieden).